bdsm oglasi bespomoćna

Otkrijte potpuno nov svet u kojem se krše pravila i prelaze granice, u kojima bdsm oglasi stvaraju igru moći. Dominacija i pokornost, vezivanje, sadizam i mazohizam – pojmovi od kojih se diže sve živo. Različite uloge za različite fetišiste a bdsm oglasi objedinuju to sve! Ako do sada niste pokušali i želeli biste – na pravom ste mestu.

Ako niste dovoljno hrabri, uvek možete da probate mekšu “lajt“ varijantu. Ne morate da odmah uskočite u hardcore ekstremnu priču jer možda to nije za vas. Najbolje bi bilo da upoznate druge ljude sa iskustvom koji će moći da vas usmere u pravom smeru. Bdsm oglasi su mesto gde nema osuđivanja jer su svi tamo da bi se dobro zabavili i uživali.

Mekši i laganiji bdsm oglasi za početnike.bdsm oglasi pandurka

Počnite polako, umereno, lagano. Nigde ne treba žuriti. Poneki šamar po guzi, poneka opasnija reč i igranje pljuvačkom može biti sjajan uvod. Među ličnim oglasima postoji mnogo pojedinaca i parova koji najviše uživaju u tim lajt dodirima. I dalje postoji određena sado-mazo veza, ali ništa ekstremno.

Sve preko toga možete da pokušate nakon ovoga. Neka udarac u guzu bude jači, neka reči budu oštrije a pljuvanje na polne organe učestalije. Blago čupanje za kosu uz reči – droljo, kučko… udarac u guzu pa nežni ugriz u rame ili vrat. Eksperimentišite i pomerajte granice ukoliko vam se to svidi.

Bol NE mora da bude glavna stvar.

Ljudi često misle da je poenta bdsm-a bol, ali to je daleko od istine. Fetiši si kink su pre svega vezani za mentalne stvari a ne toliko fizičke. Zbunjeni ste? To je zato što nemate iskustva, i to je sasvim u redu. Dakle, ukoliko ne postoji povezanost, poštovanje i poverenje na mentalnom nivou – nema ništa od uživanja. Tek na to se može nadovezati fizički aspekt i bol kao takva.

Zato je važno ko vam je partner i važno je da znate koliko daleko je spreman da ide. A ako je bol nešto što ih loži – samo napred, ali oprezno. Nije cilj da se opasno povređujete već da bol preraste u zadovoljstvo. Dakle sigurna reč je uvek obavezna. Dogovorite se i posle možete da posetite bdsm oglase i da nastavite putovanje sa istomišljenicima.

Mnogi bdsm oglasi uključuju i igranje uloga.bdsm oglasi pandurka

Bez obzira da li ste početnici ili iskusni u bdsm-u, kostimi su uvek dobrodošli. Oni se koriste za igranje uloga a samim tim i za igre moći. Prirodna dominacija je uglavnom kod muških partnera, ali postoje i domino dame koje se jednako dobro snalaze u toj ulozi. Pa tako bdsm oglasi obiluju Gospodaricama, strogim profesorkama i nevaljalim doktoricama.

Sa druge strane muškarci koriste svoju moć kroz slične uloge poput opasnog učitelja ili policajca. Sado-mazo je veoma popularan i koriste ga svi – od poznanika do bračnih partnera. A kada ste dovoljno opušteni tada eksperimentišite! Čim vam nešto ne odgovara samo batalite i pređite na nešto drugo. A ako se ipak desi da ništa od toga nije za vas, da je stvar samo fantazije – vi pređite na druge fetiše. BDSM oglasi će uvek biti tu ako ih ponovo poželite.

1 Comment

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.