Ona traži njega šarmantna

Ona traži njega, a ne on nju? Ili možda da preformulišem pitanje – ona da napravi prvi korak, a ne on? Možda sam ja čovek iz prošlosti, zastarelog razmišljanja, nedorastao modernim shvatanjima. A što je najveća fora ja nisam toliko ni mator. Međutim, nekako sam uvek razmišljao da je muškarac taj koji treba prvi da priđe. To je bila kao neka vrsta nepisanog pravila.

Kad se izađe u klub ili negde, one su te koje merkaju, a mi smo ti koji prilaze. Ili kada se razmeni broj, uvek sam ja bio taj koji je prvi zvao ili pisao. Delovalo je logično i prirodno. Ali kako sad to da ja pišem za vas tekst koji se zove „Ona traži njega“? Pa upravo na ovom sajtu sam i dobio proviđenje i shvatio neke stvari. Ona traži njega flert

Ona traži njega – prvi susret sa sajtom za upoznavanje.

Počelo je krajnje nevino. Ušao sam u životnu monotoniju. Znate ono – kuća-poso-kuća-kafić-kuća-poso pa sve u krug. Devojke ni na vidiku. Lep sam ja i zgodan, bez lažne skromnsoti, ali svakome dođe period suše. Tada sam saznao za ovaj sajt. Delovalo je zanimljivo, privlačno… čak i pomalo uzbudljivo.

Promena taktike.

Logično bi bilo da potražim jednu od stotine devojaka i da je kontaktiram. Tako je sve i počelo. Ja sam tražio onu koja mi odgovara i pozvao je. Ona je zapravo ključ cele ove moje priče. Ona je ta koja mi je objasnila da je sasvim normalna stvar da žena sama priđe, da izabere. Da načini taj prvi korak. Ona me je zapravo podstakla da ja postavim svoj lični oglas.

Ona traži njega – spoznaja.

Dotična me je veoma lako ubedila da promenim taktiku i da ja budem taj koji čeka da mi priđu. Objasnila mi je nekoliko činjenica i tada je usledila moja spoznaja. Ona je rekla da žene vole sigurnost, ali mnoge vole i rizik. Da krenu u nepoznato, da se igraju u mraku, da osete adrenalin.

Žene lakše biraju nego prihvataju.

Dokazana činjenica je da su žene ipak probirljivije od muškaraca. Muškarce će da odbija danima dok ne naiđe onaj koji im paše. Ali kad one biraju, tada je manja mogućnost za greškom, a i ako pogreši – sama je kriva. Vole da imaju pravo prvenstva, i u tome nema ništa loše niti pogrešno. Čak štaviše, ja sam se uverio u to iz prve ruke.

Ona traži njega – pronašla me je. ona traži njega online

Moja sagovornica sa kojom sam inače i danas u sjajnim odnosima, uspela me je brzo ubediti. Bio sam iskren u svom oglasu, tajanstven, bez previše detalja, jedna slika, kratko i jasno. Bio sam ja i dalje skeptik u neku ruku, naravno, ali me je ohrabrivala. I tada je počelo. Bio sam u šoku kada sam video koliko su spremne da preuzmu inicijativu.

Zabava bez prestanka.

Moje putovanje je počelo tog dana, i do danas nije prestalo. Ja uživam maksimalno u svakom pozivu i u svakoj devojci. To su neka iskustva koja će mi ostati za ceo život, a koja i dalje stvaram. Devojke i žene apsolutno mogu i trebaju makar ponekada da same priđu. Da naprave taj prvi korak. Moja ograničenost mi nije dozvolila da poverujem u to… sve dok se nisam uverio na ličnom primeru.

1 Comment

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.