Kako da kontaktiram osobu čiji profil mi se sviđa?
Izaberete profil koji Vam se sviđa, nazovete call centar Erotskih Oglasa, i mi Vaš poziv preusmeravamo direktno na telefon osobe koju ste izabrali. Nijedna strana ne može da vidi broj telefona ove druge. Možete i zakazati sastanak u odredjeno vreme, onda kada Vama to odgovara.

Imam obaveza preko dana, kako da namestim da me zovu samo u određeno vreme?
U profilu postoji opcija kada želite da budete kontaktirani, tu možete da stavite recimo od 18h do 19h. Svaki dan možete da menjate vreme kada ste dostupni, zavisno od vaših obaveza. Call centar pre svakog poziva, gleda Vaše podatke. Možete staviti da Vas određenog dana uopšte niko ne zove, a da vi i dalje možete da kontaktirate koga želite.

Kako da namestim da me kontaktiraju samo određeni profili ljudi?
U profilu ima opcija , preko koje nas obaveštavate tačno koje osobe dolaze u obzir, tako da možete staviti, da želite da Vas zovu recimo samo devojke, od 19 do 30 godine, iz Beograda, heterosexualne, visoke izmedju 155-175cm, plave, koje se bave medijima. Znači možete isprofilisati svoje želje, tako da Vas ne zove bilo ko, već samo one osobe koje biste želeli da upoznate i uživo.

Ne bih baš odmah da pričam sa nekim, ali opet ima ljudi sa kojima bih da ostvarim kontakt?
Možete ostaviti glasovnu poruku osobi koja Vam se svidi. Nazovete call centar, snimimo Vasu poruku, i osoba ili par kojoj ste je namenili čuće je istog dana. Ako želite, možete predložiti da i ta osoba može Vama ostaviti poruku, i odgovoriti na Vaša eventualna pitanja, tako da možete imati veću predstavu o profilu koji Vam se sviđa.

Prednosti Erotskih Oglasa
1. potpuna anonimnost.
2. najbrže povezivanje pojedinaca i parova sa sličnim željama.
3. servis za upoznavanje koji nudi 100 % tačnost i verodostojonost podataka, , jer je ljudski glas “lična karta” svake osobe.
4. Možete pronaći prijatelja, momka, devojku, par, bračnog druga ili osobu za ćaskanje za samo nekoliko trenutaka.