Matorke za sex i klinac

Godine su samo broj, to će vam reći mnogi muškarci koji su intimno upoznali starije dame, Matorke za sex. Nema sumnje da stoji i ona izreka koja kaže da nije bitno koliko smo stari, nego kako se osećamo. E pa matorke koje vole seks se osećaju mlado, pune su energije, a iskustvo je na njihovoj strani. Međutim nećemo danas da se brinemo za njih, mi danas dajemo šansu muškarcima da kažu svoja iskustva.

Neka se njihov glas čuje, neka nam otkriju svoje viđenje, svoje doživljaje. Matorke su uvek bile obožavane, to nas je istorija naučila. One su oličenje ženstvenosti, mudrosti i znanja. One poznaju sebe, svoje telo, svoj um, svoje želje. To je ključno – one znaju ŠTA žele, i znaju KAKO da do toga dođu. Zbog toga ih toliko volimo (između ostalog). Matorke za sex poljubac

Matorke za sex – ali i za ljubav.

„Upoznao sam Karolinu na zabavi koju su priredili prijatelji. Kada sam je video, pomislio sam da je ona savršena žena za mene i bio sam siguran u to. Nisam tražio stariju ženu a ona nije tražila mlađeg muškarca, ali to se jednostavno desilo. Ja sam tada imao 25, a ona 45. Naš odnos je jedinstven, jer nije izgrađen isključivo na seksu, već na poverenju, poštovanju i ljubavi. Oboje smo vredni sa mnogo zajedničkih hobija. Po mom mišljenju godine zaista jesu samo broj.“ – Marko 30 godina.

Matorke su kao vino – godinama sve bolje.

„Ona je veoma posebna. Ne samo da je lepa, već ima i divan smisao za humor i veoma je pedantna. Sposobnost da razgovaram o bilo čemu sa njom bila je osvežavajuća i privlačno. Ona mi je ponudila prostor, predanost i sebe, što nisam mogao da nađem ni kod koga drugog. Ona mi je najbolja drugarica koja mi gradi samopouzdanje. Sada imam bolji posao i osećam se bolje nego ikada pre. A seks? Samo ću reći – fenomenalan!“ – Nikola, 35 godina.

Matorke za sex su pune samopouzdanja.

„Smatram da me privlači žena koja ima izvestan stepen samopouzdanja. Volim osećaj oštrog intelekta. Uživam da sednem na večeru sa nekim ko ima nivo razgovora koji mogu da cenim i da uživam. Mislim da su mlađe žene ponekad previše fokusirane na zasnivanje porodice a to je retko problem sa starijim ženama. Trebala mi je neka koja će me svemu naučiti. U krevetu je išla polako, pokazujući mi sve trikove, jačinu, poze. Sa njom je seks uzvišeniji.“ – Dalibor, 20 godina.

Emotivna stabilnost.

Kada smo pitali jednog mladog beograđanina šta mu je zrela žena ponudila što nije mogao da nađe kod mlađe, Luka je odgovorio: „Emotivna stabilnost. Treba li više da kažem? U mojim odnosima koje sam imao sa dve starije žene nije bilo ničeg osim pozitivnog. One su mogle da vide stvari u meni koje nisam mogao da vidim u sebi. Takođe, postojao je nivo iskrenosti za razliku od bilo čega što sam iskusio čak i sa najboljim prijateljima. Kada ste tako moćni u sebe, tada ste i u krevetu najbolji ljubavnik.” Matorke za sex hot

Prednosti u krevetu kada su u pitanju Matorke za sex.

„Prednosti seksa sa starijom ženom? Da li se šalite? Starija žena je sigurnija u sebe i to unosi u fizičku vezu. Ona zna šta želi i kako to da saopšti svom partneru. Moja partnerka je takođe u najboljim godinama (50) i imamo najintenzivnije seksualne odnose koje sam ikada imao. Naravno da joj fizička aktivnost pomaže tako da ono što radi na času joge veoma rado prenosimo u spoavaću sobu. Ko nije probao matorku kao da nije ni živeo,“ Goran, 30 godina.

Nadamo se da su ove ispovesti dovoljno jasne da i sami poželite da okusite tako nešto. Zrela žena, matorka, milf, kako god je zvali, ima znanje i iskustvo da vas zaseni. Ona je dobra kako za vezu tako i za seks. Nemojte verovati nama na reč, verujte ljudima koji su to lično iskusili.

Oglasi iz vaše okoline

NovoVIP

Dokaz da su godine samo broj

 • 102 pregleda
 • Ona traži njega
NovoSponzorisana objava

Bjanka

 • 72 pregleda
 • Ona traži njega
NovoIstaknuti oglasi

Uvek istražujem nove stvari

 • 50 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
NovoSponzorisana objava

Zabranjeno je slatko

 • 15 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
NovoVIP

Violeta staromodna zena

 • 20 pregleda
 • Ona traži njega
Novo

Imam previse slobodnog vremena

 • 62 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
Novo

Strasti nikad dosta

 • 12 pregleda
 • Ona traži njega
NovoIstaknuti oglasi

Alisa – nepopularna devojka

 • 38 pregleda
 • Ona traži njega

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *