Lični oglas dijaspora brineta

Veoma uspešna u poslu, ali bez mnogo vremena za druge aktivnosti, Lični oglas dijaspora je bio logičan smer za mene. Preko sam već duži niz godina i ako ćemo realno, navikla sam se ovde na sve. Na gužve, saobraćaj, jezik, hranu i piće… ali muškarci su jednostavno… nije to to. Ne zamerite, nemam ništa protiv lokalnih momaka, ali fale mi naši šarmantni prefinjeni muškarci.

Internet upoznavanje je nešto sa čime realno nisam imala previše dodirnih tačaka. Naša dijaspora ovde u centralnoj evropi je jaka i kontala sam ma lako ću se skontati sa svima. Ali eto, ovaj deo gde sam ja nije baš prebogat našim ljudima. Jednostavno nije isto kao kod kuće. Postoje jasne razlike u mentalitetu, druženju, načinu zabavljanja i uživanja. Lični oglas dijaspora crnka

Lični oglas dijaspora – Nastao je spontano.

Nakon skoro godinu dana shvatila sam da nešto moram da menjam. Moram da promenim način življenja tj treba mi delić svoje zemlje. Spontano sam kuckala po internetu i ugledala lične oglase za dijasporu. Iskrena da budem, nisam previše razmišljala. Išla sam instinktivno i nikako nisam pogrešila. Upoznala sam, a i dalje upoznajem divne ljude, sa nekima sam čak i postala veoma bliska. Razumemo se na nivou na kojem ovde ne bi mogla sa lokalcima.

Slobodnog vremena premalo za izlaske.

Izlasci po kafićima i klubovima su me pomalo smorili. Ja sam u tridesetima, relativno mlada, i nemam ništa protiv izlazaka. Ali em što imam premalo vremena, em što je taj način upoznavanja pomalo postao dosadan i monoton. Krene piće dva, pa razgovor, pa muvanje, pa jedva ga čujem, pa ovo pa ono, uzmi broj. Pozvati ili ne.. pa smara porukama, pa muvanje, pa traje mesecima. Nemam ja vremena za to, zato sam pronašla lične oglase.

Lični oglas dijaspora – pun pogodak.

Toplina doma. Radni dan završen. Raskomotim se, sipam čašu dobrog vina. Topla kupka. Druženje može da počne. Nekada čak razgovaram tako golišava u kadi dok uživam. Prija mi to, uveseljava me a i uzbuđuje. Sa osmehom ćaskam, upoznajem nove ljude, flertujem. U tim trenucima mi je i više nego jasno da je to bio pun pogodak.

Veza, prijateljstvo, druženje – sve je moguće. Lični oglas dijaspora crvenokosa

Nikada nikome ne zatvaram vrata. Ovde u dijaspori, daleko od kuće, ja svakoga dočekam raširenih ruku. Ja ih prihvatim i radujem se. Naravno da se određena pravila ponašanja moraju poštovati, kao i kod svakog druženja. Ali ako me poštuješ, pokažeš manire, kulturu, nema zašto da ne ćaskamo, da se ne upoznamo. Svima nam je potrebna neka osoba sa kojom možemo o svemu. Neko sa kim nemamo brige, negativnu atmosferu i dosadu. Sve je moguće, pa čak i da se rodi ljubav.

Lični oglas dijaspora – za nas koji smo daleko.

Kuća nikada nije bila bliža. Lični oglasi nas spajaju, povezuju, čine nas stećnim i ispunjenim. Donose radost u naše domove, naša srca. Možda nisu za svakoga, i to je tačno. Neko je osoba koja više voli licem-u-lice da se upoznaje i nalazi partnere. Ali za one druge kojima nije problem na daljinu, lični oglas je prava stvar. Ja sam Danica i pozdravljam vas.

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.