prvi sastanak

Ovo je pitanje od milion evra! Mnogi pokušavaju da odgonetnu to pitanje i da nađu univerzalni recept ali moramo vas razočarati – ne posti čarobni štapić sa kojim ćete oboriti devojku s nogu i osvojiti je! Ali to ne znači da trebate da se predate, nikako. Postoje određene stvari koje će vam pomoći i mi ćemo se danas potruditi da vam u nekoliko primera pokažemo na koji način je najbolje pristupiti ovom pitanju. Pa da počnemo.

1. Samouverenost bez pritiska – Drugim rečima, ne pokušavajte na silu da je osvojite, nametnite se bez agresivnosti i budite samouvereni. Prvo razgovarajte i pokažite joj da ste zainteresovani za nju kao osobu a ne samo zbog njenog izgleda. Budite iskreni u želji da je upoznate. Mnogo dobrih momaka se uplaši lepote devojke, ali pogledajte izbliza u njenu unutrašnjost i upoznajte je kao celokupno biće. Ako uspete to da postignete, imaćete prednost u odnosu na ostale idiote. Na kraju krajeva, biti iskren je ono u čemu se najviše ističemo.

2. Budite džentlmeni – Devojke ne žele da budu tretirane kao kraljice, ali žele da budu tretirane kao princeze. Ona ne želi da budeš njen otirač, ali želi da ti budeš glavni. Otvori joj sva vrata, posebno vrata automobila. Namestite joj stolicu i dozvolite joj da prva sedne kada je vodite na sastanak, i neka ona prva naruči. Kada hodate ulicom, trebalo bi da budete onaj koji je bliži ulici. Biti džentlmen znači biti nesebičan! romantični sastanak

3. Komplimenti – Ne laskanje! Laskavci imaju prođu ponekada, ali glavna razlika je u tome što je laskanje sredstvo do cilja, a iskreni komplimenti su umereniji i dolaze iz srca. Da, recite joj da je lepa kada se sretnete na sastanku gde je sređena, ali joj recite da i bez šminke ona izgleda sjajno. Sve vrline koje joj nađete vi ih pohvalite ali ne odjednom. Neka komplimenti dođu povremeno i u pravim trenucima.

4. Budite kreativni – Ne morate da ispraznite svoj bankovni račun da biste je impresionirali. Razmišljajte van okvira. Ne mora to biti najskuplji restoran, neka bude neki koji ima dušu i kvalitet. Šetnja je nekada sasvim dovoljna i intimna, bez glamura i luksuza. Neka umetnička galerija, odlazak na sladoled, pogled na reku ili jezero… biće vremena za skuplji poklon i najbolji kafić u gradu, ali impresionirajte je na druge načine na početku.

5. Budite direktni – Pozovite je na zabave, događaje i druženje sa prijateljima. Objasnite joj da želite da određene, vama bitne događaje, provedete sa njom. Da vam znači njeno prisustvo i da želite te trenutke da provedete u njenoj blizini. Kada delite sa njom neke momente koji vam znače, ona će znati da vam i ona znači.

6. Govorite lepo o njoj pred drugim ljudima – Cilj vam je da se oseća da vam je važna. Ako je stavite u drugi plan kada ste među poznanicima, ako je ne pohvalite pred njima, ona će se osećati kao stranac. Kao neki ljubimac koji je tu sa vama čisto da biste je pokazali. Dakle neka ona bude ta o kojoj ćete pričati i objasniti drugima koliko vam znači

7. Detalji i sitnice su važni – Pokažite joj da brinete o njoj i njenim potrebama. Obratite pažnju na male detalje. Devojke brinu o malim stvarima. Na primer, ako na vašem prvom sastanku ona spomene da je vegetarijanac, onda je na drugom ili trećem odvedite u neki restoran koji je poznat po vegetarijanskim specijalitetima. To je samo jedan od primera ali će joj puno značiti. Slušajte šta ona ima da kaže. prvi sastanak

8. Budite zaštitnički nastrojeni – Sigurnost – to je reč koja svaka devojka želi da oseti od svog partnera. Ispratite je do stana ako šetate uveče, ako putuje negde sama budite u kontaktu i pazite na nju, ako ste u klubu i ona treba da ode u toalet, odvedite je tamo i sačekajte ispred vrata…

9. Budite romantični – Romantika je nešto što svaka žena voli. Ne patetika, već romantika. Planirajte unapred. Šta želite da bude vaša ljubavna priča? Kada ljudi pitaju gde je bio vaš prvi poljubac, ne želite da ona odgovori crveneći se od stida ili da pričate kako ste bili pijani na zabavi i smuvali se. Neka i taj prvi poljubac bude na lepom romantičnom mestu, u opuštenoj atmosferi. Svaki vaš zajednički trenutak treba da bude poseban.

Zaključak – Budite svoji. Ako je osvojite sa svojom lažnom ličnošću ta veza neće imati budućnost, a zašto biste to uopšte želeli? Ne postoji niko drugi isti kao vi, zato budite svoji i iskreni i prema njoj i prema sebi. Kada hodate u istini, šta god da se desi – već ste pobedili.

Oglasi iz vaše okoline

Mane bez
Novo

Mane bez

 • 22 pregleda
 • Ona traži njega
telo malo guza velika
Novo

telo malo guza velika

 • 31 pregleda
 • Ona traži njega
Dosadno bez decka
Novo

Dosadno bez decka

 • 12 pregleda
 • Ona traži njega
Pozeljno je da si ozenjen
Novo

Pozeljno je da si ozenjen

 • 16 pregleda
 • Ona traži njega
Nemoralna zavodnica
Novo

Nemoralna zavodnica

 • 49 pregleda
 • Ona traži njega
savrsena barbika
Novo

savrsena barbika

 • 150 pregleda
 • Ona traži njega
Zajednički život
Novo

Zajednički život

 • 36 pregleda
 • Ona traži njega
crvena mamica
Novo

crvena mamica

 • 172 pregleda
 • Ona traži njega

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *