Sexy adresar ples

Vama je pun Sexy adresar ali naišao je jedan baš dug sušni period. Nikako vam ne polazi za rukom da se sa nekim spojite, niste u vezi, usamljeni ste. Seksa nema ni na vidiku, ali glavu gore. Kada ovakvi periodi naiđu, postoje i druge stvari koje možete raditi. U međuvremenu će sigurno naići i dobra prilika kada ćete moći da zasitite i svoje seksualne nagone. Hajde da vidimo kako da preživite sušni period dok kiše ponovo ne počnu da padaju.

Sexy adresar – Vežbajte i izgledajte bolje goli. Sexy adresar teretana

Bolji izgled može učiniti čuda za vaš seksualni život. Kada izgledate bolje tada se bolje i osećate i imate više samopouzdanja. Svi oko vas će zanemeti kada vide da ste u formi, da ste seksi i potpuno novi. Možda to još niste shvatili, ali vaš seksualni život možda ide nizbrdo samo zato što ne smatrate da ste privlačni. Radite na sebi, trenirajte, podignite samopoštovanje a samim tim i libido.

Budite srećni.

Srećno raspoloženje ima ogromnu ulogu u vašem seksualnom životu. Ako niste srećni, seks može stalno da vam izmiče. A kad ga i budete imali biće stresan i dosadan. Ako prolazite kroz period suše, razgovarajte sa nekim kome verujete i ko će vas saslušati. Komunicirajte o stresnim problemima u životima, od kojih neki mogu i uzrokovati sušu. Postaćete pozitivniji i srećniji. Napomena – nemojte preterivati. Ako često plačete drugima na ramenu, oni će početi da vas izbegavaju. Zato bez patetike.

Sexy adresar i izlazak sa prijateljima.

Pustite mozak na ispašu. Možda je sve što vam je potrebno samo da ludujete i đuskate uz muziku. Izađite sa svojim prijateljima, zabavite se i zaboravite na nedostatak seksa. Ko zna, možda baš u klubu i upoznate nekoga za veče puno strasti. Ali čak i da se to ne desi, barem ste uživali pevali plesali i osećali se dobro. Uz malo pića uz puno ljudi i dobri atmosferu, sve je lakše i lepše. Svakako je to bolja opcija od ležanja u krevetu i mrzenja celog sveta.

Flertujte sa svima.

Flert je zdrav način da se osećate dobro i da podignete svoje samopoštovanje. Flertovanje čini da se Sexy adresar flertosećate seksi i poželjo. Ovo posebno važi za muškarce, jer usled duže suše oni snize nivo testosterona i zbog toga se osećaju neprivlačno. Dobra stvar flerta je što možete da ga radite gde god želite. Bilo da ste na poslu ili negde napolju sa svojim prijateljima, možda čak i u javnom prevozu. Dok koketirate osećate se seksualno uzbuđenijim i privlačnijim. A kada se vratite kući, osećaćete se sigurnije u svoj seksi izgled. To će vas zauzvrat učiniti mnogo boljim ljubavnikom u krevetu kada pronađete svoju ljubavnicu.

Sexy adresar – Zaključak.

Kao što vidite, postoje mnoge aktivnosti koje možete raditi u toku sušnog seksualnog perioda. Najgore što možete jeste da ležite u krevetu, da plačete i da patite. Trebate uvek biti pozitivni, da verujete u bolje sutra, da uživate u sadašnjem trenutku. Život je lep, prelep čak i kada nemate redovan seks. A malo kada prođe vremena i kada naiđe prava prilika – u krevetu će biti još bolje.

1 Comment

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.