Misionarska poza porno

Velika je zabluda da Misionarska poza spada u najklasičniju (a time i dosadnu) pozu svih vremena. To je mit i ne biste trebali da je koristite samo kada ste lenji. Postoji nekoliko razloga zašto bi misionarska trebalo da bude redovan deo vašeg repertoara. Misionarski seks može biti uzbudljiv zbog intenziteta koji može izazvati kontakt kože na kožu, kontakt očima, mirisi tela. Ova poza otvara vrata za mnoge senzualnosti povrh zadovoljstva koje dolazi sa seksom bilo koje vrste.

Misionarska poza je jednostavna, samim tim savršena za nadgradnju.

Pošto je tako klasičan, to je zapravo NAJBOLJI seksualni položaj na osnovu kojeg se igra može dalje graditi. Možete da prilagodite i modifikujete misionarski tako da odgovara vašem raspoloženju svaki put. Ali šta se tačno kvalifikuje kao misionarski seks? To je čin u kojem je osoba koja vrši penetraciju (bilo da se radi o penisu ili straponu) na vrhu. Samim tim osoba koja prima leži ispod. Misionarska poza seksi

Za razliku od psećeg stila, na primer, misionarska zahteva da obe strane budu licem u lice. To je savršeno za vreli kontakt očima i/ili maženje. To je odlična startna pozicija koja ne zahteva mnogo fleksibilnosti ili truda. Naravno, svu kontrolu penetracije ima penis.

Ne potcenjujte važnost predigre.

Predigra promoviše odvajanje „početka“ od „glavnog događaja“, to je ono kada kažu – putovanje je jednako važno kao cilj. Ne umanjujte to nagomilavanje strasti. Ono je izuzetno važno za zadržavanje u idealnom prostoru za ono što dolazi. Dakle, umesto da se oslanjate isključivo na čistu penetraciju penisom, zagrejte se laganim vaginalnim prodorom prstima na primer. Ili pokušajte sa oralnim seksom kao predigrom kako biste vi i vaš partner mogli da počnete da gradite raspoloženje.

Misionarska poza ide ruku pod ruku sa grudima-bradavicama.

Pokažite bradavicama malo ljubavi. Vaše grudi i bradavice su dve velike erogene zone, pa im dajte malo ljubavi. Masirajte ih, sisajte, masirajte ili lagano štipajte tokom seksa. A ako tražite stimulaciju bradavica bez upotrebe ruku ili usta, postavite se ispod svog partnera za kontakt prsa o grudi. Na ovaj način možete potpuno izbaciti igračke i prste iz jednačine dok se grudi vašeg partnera trljaju o vaše grudi.

Eksperimentišite sa uglovima.

Najbolji deo ove famozne poze je koliko lako možete da promenite položaj i intenzitet stimulacije – samo menjanjem uglova tela. Ako želite dublju penetraciju, stavite jastuk ispod donjeg dela leđa da poduprete karlicu. Naginjanje vaše karlice nagore tera vašeg partnera da se gurne nadole i tako dublje uđe u vas. Misionarska poza nabijanje

Ako tražite više stimulacije klitorisa, razmislite o malom zaokretu koji se zove tehnika koitalnog poravnanja. Partner se pomeri prema vašim ramenima tako da njegov penis ili strapon mogu da izvrše veći pritisak na vaš klitoris. Umesto da se klasično nabija, vaš partner će se brusiti o vašu karlicu.

Seks igračke i Misionarska poza ide ruku pod ruku.

Ubacite vibrator u mešavinu. Koristite ga pre penetracije – na bradavicama, vratu, leđima i bilo kom drugom delu tela gde želite da pojačate uzbuđenje. Ili kada je partner na vama, može se osloniti na kolena dok je u vama i koristiti vibrator na klitorisu. Prodorni partner može čak da nosi vibrirajući prsten za penis kako bi ciljao vaš klitoris i pomogao povećanju stimulacije.

Oglasi iz vaše okoline

Slika nije dostupna
Novo

spontano spontana

 • 17 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
NovoIstaknuti oglasi

opustanje i hot

 • 14 pregleda
 • Ona traži njega
0-14
Novo

Pokloni mi srce i tijelo

 • 33 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
Novo

Prijateljica druzenje zabava

 • 13 pregleda
 • Ona traži njega
1205029691
NovoVIP

azira pozarevac

 • 68 pregleda
 • Ona traži njega
0-22
NovoIstaknuti oglasi

Znam sta volis

 • 78 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
Novo

udovica margita

 • 18 pregleda
 • Ona traži njega
Slika nije dostupna
NovoSponzorisana objava

Sreća, ti i ja

 • 23 pregleda
 • Ona traži njega

1 Comment

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *