Bludnice njami

Bludnice su devojke i žene koje znaju da uživaju u životu. Za njih ne postoji stid ne postoji blam, one idu tamo gde im srce hoće, gde im telo žudi. One koriste maksimalno svaku situaciju u kojoj se nađu. Nemoralne ali sa stilom, seksualno aktivne ali ne nimfomanke, bludnice su one koje svaki momak sanja. A svi vrlo dobro znamo o kakvim se snovima radi. To su oni snovi koji nas bude, koji nas pale, koji nam prave nered u donjem vešu. Ima li lepših snova od tih? Teško.

Bludnice su žene sa svojim obrazom.

Bludnica nije uličarka već ima svoje dostojanstvo. To što je ona bludna i razvratna ne znači da će sa svima i svuda. Ona ima ogroman libido i ona uživa u telesnim zadovoljstvima više nego „obična“ žena. Za razliku od bludnih, obična žena ih ili potiskuje i skriva, ili ih prosto ne poseduje. I to je sasvim u redu. Nismo svi isti, a to je i draž svega – različitost.

One vole seks u svim oblicima. Bludnice njami

Da li je avanturistički, da li je virtuelni, da li je spontan… ona ga konzumira i ona se hrani njime. Voli prljavo, voli perverzno, voli u svim pozama i na svim mestima. U seksu uživa često i ima fetiše koje neki smatraju ekstremnima ili odbojnima. Eksperimentiše uvek i trudi se da probije sve granice. Taboo je je za nekoga tema koja se ni ne pominje, koja se nikada ne uzima u razmatranje. Za bludnicu je to svakodnevna misao. Želja koja izbija iz nje i koju rado pokazuje i deli sa drugima.

Bludnice su drugačije!

Ona ne preza od preljube. Ako je ona žena u srednjim godinama koja je u braku već neko vreme a ima bludne misli? Pa šta? Ona će da prevari ako to poželi. Ona će često biti i u obrnutoj ulozi gde će ona kao slobodna zadovoljiti oženjenog. Pokazaće mu koliko je bolja od svih bivših, a posebno je bolja od njegove supruge. Nadmetanje, takmičenje, to nju hrani … a ona ne zna i ne želi da gubi. Nikada ne odustaje.

Mladi, pazite se.

Ali one nisu samo za starije, zauzete… one su savršene i za mlade neiskusne. Ta količina seksipila, želje, a posebno iskustva i znanja. Sve to kada spojite dobijete savršenu kombinaciju za nekoga ko tek otkriva čari seksi. Nema bolje učiteljice od napaljene bludnice. Kod nje kada diplomirate nećete imati problema sa drugim ženama. Sve trikove ima u malom prstu… a taj prst čuda pravi.

Bludnice su provokativne.

One vole da nose provokativnu odeću, da otvoreno flertuju, da budu izazovne, atraktivne, seksi. One igraju igru sa vama ali ne skrivaju svoje namere. Kada ona nešto želi ona se ne boji da to pokaže javno pred svima. Bez dlake na jeziku, takve su bludnice.

I za kraj – bludnice su uvek spremne, uvek raspoložene. Njih ne remeti ni umor, ni stres na poslu, ni manjak slobodnog vremena. Kada je trenutak da se zadovolje one uvek nađu vremena za to. I na kraju, kada se sve svrši, one traže JOŠ i JOŠ!

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.